Hogyan segíthetek?

Együtt könnyebb a felépülés

Légy az önkéntesünk!

Egész évben várjuk és szívesen fogadjuk önkéntesek jelentkezését rendezvények szervezéséhez, gyermekek foglalkoztatásához, szórakoztatásához, illetve a családok mindennapi életének támogatásához. Köszönjük!

Készítsünk együtt vacsorát!

Elindult vacsora programunk, várjuk a csatlakozókat! Nagy szeretettel várjuk mindkét Ronald Házban azoknak a maximum 8 fős lelkes baráti társaságoknak, céges csoportoknak és egyéb kollektíváknak a jelentkezését, akik egy vacsora megfőzésével szívesen…

Légy a támogatónk!

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány számtalan magyar vállalkozásnak köszönheti létezését. Adományaival hozzájárul ahhoz, hogy Ronald Házaink térítésmentesen állhassanak a családok rendelkezésére.

Adományozok

Ha szívesen segítenéd adománnyal alapítványunk működését, a McDonald’s éttermekben elhelyezett adományozó perselyek mellett számos módon megteheted. Minden segítségnek nagyon örülünk!

Persely

Az alapítvány 1994-es megalapítása óta a McDonald’s éttermekben elhelyezett adományozó perselyek jelentik alapítványunk számára a legnagyobb bevételi forrást.