A gyerekek ajándékot kapnak.

Adományozok

Alapítványunk működését te is támogathatod

Adományozok

Alapítványunk működését te is támogathatod

Az alapítvány közterületen, közvetlen megkereséssel nem gyűjt adományokat. Ha szeretnéd segíteni működésünket, a McDonald’s éttermekben elhelyezett adományozó perselyek mellett az alábbi lehetőségek közül választhatsz. Tárgyi adományt, elsősorban könyvet, játékot, elektronikai berendezéseket is szívesen fogadunk. Kiemelten közhasznú társaságként működünk, így az adományok értéke az adóalapból évvégén leírható. Gazdasági vezetőnk az adományozók részére adóigazolást is ki tud állítani.

Alapítványunk működését az alábbi lehetőségek bármelyikével támogathatod:

  • – Az adományozok gomb megnyomásával az oldal átvisz a K&H Bank utalófelületére, ahol néhány kattintással küldhetsz alapítványunknak pénzadományt!
     
  • – Adód 1 %-ának felajánlásával is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a beteg gyerekek és családtagjaik a hosszúra nyúlt kezelési idő alatt is együtt maradhassanak.
    Az alapítvány adószáma: 18048353-1-43
  • – Tárgyi adományt, elsősorban könyvet, játékot, elektronikai berendezéseket is szívesen fogadunk.
  • – Az anyagi és tárgyi adomány mellett alapítványunk nagyon örül a segítő önkénteseknek is. Csatlakozz hozzánk te is!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bankkártyás felajánlásról sajnos nem tudunk támogatási igazolást kiállítani. Amennyiben igazolást szeretne kérni, úgy kérjük, hogy felajánlását közvetlenül Alapítványunk bankszámlájára utalja.

Bankszámlaszámunk: K&H Bank: 10400968-49505554-57541005

Nézz körül nálunk!