Miskolc önkéntes

Rita több mint 10 éve a miskolci Ronald Ház önkéntese, aki hetente vagy kéthetente mindig meglátogatja a Ronald Házat és mindenben segít.
Rita dekorációkészítéssel, kreatív foglalkozásokkal, játékok szervezésével, főzéssel, rendezvényeken való részvétellel segít a házban. Ennyi idő alatt teljesen az élete részévé vált a Ronald Ház, amire nagyon büszke. Sokszor mesél a családjának, ismerőseinek az itt szerzett élményeiről és buzdítja őket, hogy legyenek ők is önkéntesek. Ennek köszönhetően Rita testvére is csatlakozott a Ronald Ház önkénteseihez. Rita elmondása szerint: A szülőknek és a gyermekeknek az itt tartózkodásuk alatt a legkisebb kedvesség, odafigyelés is óriási jelentőséggel bír. Mindegy, hogy az egy finom vacsora, egy sütemény, néhány percre játék a gyermekkel, vagy egy beszélgetés legyen az. Legkedvesebb pillanatai azok voltak, amikor egy új dekorációt meglátva örömmel kiáltottak fel nem csak a gyerekek, de még a szülők is. Meghatóak voltak a Télapó ünnepségek, illetve az éves találkozók is. Köszönöm, hogy továbbra is tagja lehetek a Ronald Ház csapatának. Életre szóló élményeket, emlékeket szereztem és bízom benne, hogy ez így lesz még sokáig. Elismerésünk jeleként Rita megkapta az év önkéntese díjat az alapítványtól.

Meghatóak voltak a Télapó ünnepségek, illetve az éves találkozók is. Köszönöm, hogy továbbra is tagja lehetek a Ronald Ház csapatának. Életre szóló élményeket, emlékeket szereztem és bízom benne, hogy ez így lesz még sokáig.

Elismerésünk jeleként Rita megkapta az év önkéntese díjat az alapítványtól.