Anyuka a lányával

Ronald Ház – Otthon, távol az otthontól

Adód 1%-ával most te is segíthetsz! Adószámunk: 18048353-1-43

Ronald Ház – Otthon, távol az otthontól

Adód 1%-ával most te is segíthetsz! Adószámunk: 18048353-1-43

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkatársai 23 éve azért dolgoznak nap mint nap, hogy a betegséggel küzdő gyermekek a nehéz pillanatokat családjukkal tölthessék.

Az alapítvány adószáma:

18048353-1-43

Válaszd ki, hogyan szeretnél rendelkezni adód 1%-ról. Mi segítünk ebben, csak kövesd az infografikát!

pdf content

Ha idén adód 1%-át a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványnak ajánlod fel, te is segítő csapatunk részévé válsz. Mit kell ehhez tenned?

  • Nyomtasd ki az 1+1% nyilatkozatot, majd töltsd ki az adataiddal, illetve a kiválasztott szervezetek adószámával/technikai számával.
  • Ha munkaadód vállalja az 1%-os nyilatkozatok összegyűjtését, akkor a nyilatkozatot kitöltés után, tedd borítékba, ragaszd le, majd tüntesd fel rajta nevedet, lakcímedet, adóazonosító jeledet, illetve azt, hogy 1 vagy 2 részről nyilatkoztál-e.
  • Ne felejtsd el a borítékot a ragasztott felületén átnyúlóan saját kezűleg aláírni és a borítékot legkésőbb 2018. május 10-ig a munkáltatódnak átadni.
  • Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat, akkor a kitöltött nyilatkozatot papír alapon, postán vagy személyesen, illetve ügyfélkapun keresztül elektronikusan küldheted el a lakhely szerint illetékes NAV-kirendeltségnek 2018. május 22-ig.

Nagyon köszönjük a támogatásodat! Ha további adományozási lehetőséggel szeretnél élni, itt megteheted.

EASZ logo

Nézz körül nálunk!