Ajándék doboz

Köszönet a támogatásért!

Január 31-én minden rendelés különleges csomagolást kap a McDonald’s éttermeiben!

Köszönet a támogatásért!

Január 31-én minden rendelés különleges csomagolást kap a McDonald’s éttermeiben!

Ezen a napon, bármit is válasszanak az éttermek kínálatából a vendégek, azt az összetéveszthetetlen piros Happy Meal dobozban kapják meg.  A különleges csomagolással egy kis képeslap is jár, amin a Ronald Házak volt és jelenlegi lakói mondanak köszönetet mindazoknak, akik a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványon keresztül támogatják őket a gyógyulásban.

A McDonald’s az év elején jelentette be, hogy a vállalat és franchise partnerei minden megvásárolt Happy Meal menü után 5 forintot az alapítványnak adományoznak. Az akcióval arra az év elején bejelentett vállalásra hívják fel a figyelmet.

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány olyan családoknak biztosít térítésmentesen otthont a kórházak közelében, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, a lakóhelytől távol eső orvosi kezelésre szorul. Az alapítvány által működtetett Ronald Házak az elmúlt 18 évben közel 9000 gyermeknek és családjuknak segítettek. Közülük néhányan különleges, saját kezűleg rajzolt képeslapon mesélik el történetüket és mondanak köszönetet a támogatásért.

Látogass el január 31-én Te is valamelyik McDonald’s étterembe!

Időpont: 2017. január 31., kedd, reggel 6-tól éjfélig

Helyszín: az ország összes McDonald’s étterme