A gyerekeknek zenélnek

Farsangoltunk Miskolcon

Képes beszámoló a farsangi buliról

Farsangoltunk Miskolcon

Képes beszámoló a farsangi buliról

Február 17-én, kedd délután tartottuk a miskolci Ronald Házban szokásos farsangi mulatságunkat, ami az idén is nagyon jó hangulatban telt. Már napokkal a buli előtt elkezdtük a készülődést, amiben sokat segítettek a Házban lakó gyerekek szülei is.

Nagy örömünkre elfogadta a meghívásunkat a Csilingelő zenekar, akik megalapozták a vidám hangulatot. Jó volt látni a sok vidám arcot és hallani a hangos nevetéseket. A vidám hangulat tovább fokozódott Ronald bohóc műsorszáma alatt is, aki ismét elkápráztatott kicsiket és nagyokat egyaránt vicces trükkjeivel. A farsangi mulatságot ajándékosztással és evés-ivással zártuk. Külön köszönet a finom falatokért az Eurestnek.

Ezeknek az eseményeknek a fénypontja mindnyájunknak azok a pillanatok, amikor látjuk, hogy még a legbetegebb gyermeknek is sikerül kikapcsolódnia és élvezni a vidám perceket. A kicsik annyira várták és örültek ennek a napnak, hogy még a buli után is a farsangi szemüvegben játszottak. A szülőknek és az Eurestnek is köszönjük a sok segítséget!

A farsangi délutánon készített képeket itt tudjátok megnézni: